RÓLUNK
Kik vagyunk


Több mint 23 éves tapasztalat a Háncs mögött

Cégünk rendezvények, rendezvényekhez kapcsolódó események, élmények és ünnepek szervezésével, de kiemelten a rendezvények vendéglátásával foglalkozik. Tevékenységünk stabil, és színvonalas működését azon szakmai vezetők biztosítják, akik több évtizedes vendéglátós múltat tudnak maguk mögött. A megalapozott szakmai múlt biztosítja és Megrendelőink teljes megelégedése igazolja, hogy a lehetőségek széles skálájának ismeretében tudunk minden egyes rendezvény-igényt, egyedivé tenni, teljesíteni.

Fő célkitűzésünk, tevékenységünk mind szélesebb körben történő megismertetése, ezért minden szempontból kifogástalannak kell lennünk, hogy megfeleljünk a legmagasabb szintű elvárásoknak!

Régi és új megrendelőink természetes igénye és követelménye a minőségi szolgáltatás. Ezért minden szempontból kifogástalannak kell lennünk, hogy megfeleljünk a legmagasabb szintű elvárásoknak! Tisztában vagyunk vele, hogy csakis ilyen szemlélettel vehetjük fel sikeresen a versenyt!

Testimonial Tóth Imre
Tóth Imre
Háncs Rendezvényszolgálat, tulajdonos, ügyvezető igazgató

Miben lehetünk segítségére?

Eddig eltelt tevékenységünk folyamán, nagyon sokféle rendezvény típus áll mögöttünk, melyek létszámban, tartalomban, kivitelezésben igen eltérőek voltak. A teljesség igénye nélkül néhány rendezvényfajta melyet gondtalanul élvezhet, ha bennünket választ: Esküvő, állófogadás, báli rendezvények, partnertalálkozók, avató ünnepségek, karácsonyi és év végi partik, koktél-show, díszvacsora, borvacsora, ökörsütés, családi és sport napok. Tapasztalataink alapján állítottuk össze ételajánló oldalunkon szereplő fogásokat, amellyel a rendezvényszervezők, rendezvényt tervezők munkáját kívánjuk segíteni!

Mercato-Delicatessen, exkluzív étel-ital különlegességek Olaszországból!

Munkák során a felhasznált alapanyagok terén sikerült olyan beszállító partnerekkel találkoznunk, akik kiváló minőségű alapanyagokat tudnak biztosítani számunkra. Régi tervünk volt az, hogy ezeket az alapanyagokat a szélesebb vásárlóközönség számára is elérhetővé tegyük. Így sikerült 2018 szeptemberében megnyitnunk a MERCATO-DELICATESSEN boltunkat, amelyben kizárólag Olaszországból származó étel- és italkülönlegességeket forgalmazunk!
A bolt címe: 1051 Budapest, Nádor utca 20.
Azonban a termékek webshopunkban is elérhetőek, megvásárolhatóak!
A Mercato-Delicatessen választéka a teljesség igénye nélkül: Panettonék, tészták, balzsamecetek, szószok, olívaolajok, édességek, fűszerek, borok, pezsgők, égetett szeszek. Nézzen körül, és válogasson kedvére Olaszország ízeiből!


Hívjon, egyeztessünk, beszéljük meg!Azon Partnereink igényeit is megvalósítjuk, akik „csak” az ételek elkészítését és kiszállítását bízzák ránk, a legegyszerűbb szendvicsektől kezdve a hideg látványtálakon és salátákon át a komplett meleg ételekig. Eszközbérlésben is segítségére lehetünk!
A HÁNCS RENDEZVÉNYSZOLGÁLAT CSAPATA


Tóth Imre

Ügyvezető


Kelemen Tibor

Rendezvényszervező

Nagy Sándor

Rendezvényigazgató


ifj Tóth Imre

Rendezvényszervező

Schmied László

Chéf


Noszvaj Márta

Dietetikus

CÉLUNK AZ ÖN RENDEZVÉNYÉNEK SIKERE


NÉHÁNY ADAT, AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK


Célunk az elégedett és visszatérő megrendelő!
Összeszokott, több éve együtt dolgozó csapatunkkal arra törekszünk, hogy megrendelőink a rendezvényüket sikeresen zárják!


165
egyéni recept alapján készülő étel
417
rendezvény az elmúlt években
23
éves tapasztalat a vendéglátásban