Eszközbérléstől a teljes körű szolgáltatásigRendezvényszervezésHÁNCS MÓDRA


Mit jelent számunkra a rendezvényszolgálat?

Eddigi legkisebb rendezvényünk, -többek között- egy fontos szerződés aláírását követő háromfős díszebéd volt, 6 fogással, fogásonként italválasztékkal, hollóházi és kristálypohárral terítve, frakkos, fehér kesztyűs felszolgálással a vezérigazgató tárgyalójában.

Legnagyobb, szervezett formában megrendelt rendezvényünk viszont, egy 1600 fős céges évbúcsúztató volt, amely állófogadás formájában, -természetesen télvíz idején- egy fűtött sátorban került megrendezésre, komplett műsorral, 12 féle hideg, 18 féle meleg étellel, 9 féle salátával, 7 féle desszertsüteménnyel, és temérdek sajtválasztékkal. Mindehhez a teljes italskálát adtuk, és egy koktél show-t is, emelve a rendezvény élményszínvonalát.

Az előbb említett két rendezvény, a rendkívül széles palettánk két végletét hivatott bemutatni, ám közöttük még számtalan szolgáltatással állhatunk az Önök rendelkezésére. A teljesség igénye nélkül néhány rendezvényfajta, alkalom, melyet gondtalanul tölthet, ha bennünket választ: munka ebédek, konferenciaétkeztetés, állófogadások, sajtótájékoztatók, bankettek, bálok, ünnepi és díszvacsorák, borvacsorák, koktél-show, esküvő és lakodalom, ballagás és más családi rendezvények, tehát -különleges alkalmak és ünnepek-. Természetesen a rendezvény-élményeknek, csupán az Önök, és Cégünk fantáziája szabhat határt! Mindezt az egyik legjobb ár/érték arány biztosítása mellett!

Tekintse meg ételajánló oldalunkat, amelyen a teljesség igénye nélkül, számos fogást kínálunk!

Hívjon, egyeztessünk, beszéljük meg!


CÉGES RENDEZVÉNY
ESZKÖZBÉRLÉS
CSAPATÉPÍTÉS
EGYEDI IGÉNYEKSZÁMUNKRA AZ ALAPANYAGOK KIEMELTEN
FONTOSAK A KIVÁLÓ MINŐSÉG ELÉRÉSÉHEZ
Egyedi igényekÉTELKISZÁLLÍTÁS, ESZKÖZBÉRLÉS
Egyedi igények? Mi ebben is partnerei leszünk!

„Bérbe adjuk” Chefünket: Igény esetén, Chefünk és segédje elvégzi Önök helyett a piaci bevásárlást, előkészületeket, sütést és főzést. Ezzel biztosítjuk, hogy az egyeztetett ételsor házias ízekben készüljön, a házigazda igénye szerint. Vállaljuk az elkészített ételkompozíciók kitálalását és azok felszolgálását.

Megfőzzük az Ön által kiválasztott menüt, az Ön konyhájában, hogy a lehető legfrissebben és ropogósan tudjuk tálalni.

Vállaljuk az elkészített ételkompozíciók kitálalását és azok felszolgálását. Chefünk a helyszínen elkészített fogásokat adagonként tálalja, ünnepi formában tesszük a kedves vendégei elé.

Játsszunk Főző Iskolát: Akár klasszikusok elkészítését, akár valami nem szokványos „újszerű” ételt, illetve bográcsos- grill-party-t tervez kedves vendégeivel, mi biztosítjuk a szükséges szakmai hátteret, az alapanyagokat és az eszközöket. Birtokolják a vendégei a fakanalat! Chefünk és csapata instruál, de ahol kell, felteszi az i-re a „rafinációt”. Milyen lett az elkészült étel? Azt döntsék el Önök! Ki mit főzött, egye meg, vagy próbálja megetetni a kíváncsi csapattal.

Ételkiszállítás

Hideg, meleg ételek kiszállítása előzetes megrendelés esetén; az Ön által megadott címre! Kérjen ajánlatot tőlünk!

Eszközbérlés

Amennyiben Önnek rendezvénye lebonyolításához csak különféle eszközökre van szüksége, akkor is forduljon hozzánk bizalommal!
Válasszon vendéglátó ipari eszköz készletünkből, melyek között a rendezvénysátor, sörpadok, csapoló berendezések épp úgy megtalálhatók, mint különféle stílusú és méretű poharak, tányérok evő és tálaló eszközök, étel melegítők és melegen tartók, asztalok, abroszok és sok más egyéb kiegészítők.

Az alábbi linkre kattintva PDF formátumban letöltheti eszközlistánkat, amelyen a bérleti díjakat is megtalálja. A dokumentumon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Eszközigénylés előtt kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Referenciák


CHS Hungary Kft.

CHS Hungary Kft.

Partnertalálkozó

Morgan Hungary

Morgan Hungary

Családi nap
Advertcom

Advertcom

Konferencia
Orientpress

Orientpress

Konferencia

Schneider Electric

Schneider Electric

Családi nap

Alpine Hungary

Alpine Hungary

Családi nap
Infoware

Infoware

Üzemcsarnok avató
Napsugár Óvoda

Napsugár Óvoda

30 éves évforduló
Rolla Invest Zrt.

Rolla Invest Zrt.

Vállalati rendezvény

Morgan Hungary

Morgan Hungary

Vállalati rendezvény

Advertcom

Advertcom

Konferencia, kávészünet
Parat

Parat

Üzemcsarnok avató
Orientpress

Orientpress

Konferencia