CateringHáncs módra


rendezvény, catering

rendezvény, catering


Állófogadás, koktél-party

A leggyakoribb rendezvényforma.
Minden alkalomra megszervezhető, és a különféle rendezvényhelyszíneknél a legjobban alkalmazható. Exkluzív események kísérő vendéglátásaként épp úgy kiváló, mint a legegyszerűbb összejövetelek, találkozók alkalmával.
Állófogadás formában, a különböző vállalati események, partnertalálkozók vagy munkatársi összejövetelek vendéglátását is egyedivé, reprezentatívvá varázsolhatjuk.
Többek között a Konferencia rendezvények állandó kísérője.
Családi baráti összejövetelek hangulatát színesíthetjük e rendezvényformával.
Megnyitó ünnepségek, kiállítások, sajtótájékoztatók, protokoll fogadások nélkülözhetetlen “tartozéka”.
Rendezvény szolgálatunk, hideg és meleg ételkülönlegességeiből, széles ital választékából válogathatja ki az Ön elképzeléseinek legjobban megfelelőt. Munkatársaink, a rendezvény stílusát és tartalmát követve, a legkiválóbb szerviz szolgáltatást nyújtják, és cégünk biztosítja a teljes eszköz szükségletet is.Ültetett gálavacsora, bál

Kiemelkedő, különleges és egyedi események, évfordulók, ünnepek és gálarendezvények elegáns, ültetett formában lebonyolított, reprezentatív vendéglátása, az Ön által kiválasztott helyszínen. Ballagás, bankett, bál, az apropó kimeríthetetlen. Vannak rendszeresen megrendezendők, tradicionális kötődésekkel bírók, vannak pillanatnyi ötletek által megfogalmazottak és egyszeri megismételhetetlenek. Jó partnerei vagyunk bármely esetnek.
Kifogástalan vendéglátással állunk Tisztelt Megrendelőink rendelkezésére. Amennyiben a teljes szervezést ránk bízzák, úgy az ételkülönlegességeken túl a hangulatról is gondoskodunk. Az igények ismeretében biztosítjuk a megfelelő zene és műsorszolgáltatást, valamint a szükséges fény, hang és egyéb technikai elemeket.

KÉRJEN AJÁNLATOT
rendezvény, catering

rendezvény, catering


rendezvény, catering
rendezvény, catering

Szabadtéri rendezvények

A legkülönfélébb stílusú rendezvénytípus, a lehetőségek kimeríthetetlen tárházával. Fesztiválok, sport és technikai jellegű rendezvények. A vállalatok és lakótelepülések meghatározó eseményei, kerti összejövetelek, koktél party-k, családi napok. A rendezvények teljes körű catering illetve büfé jellegű szolgáltatását biztosítjuk. Megszervezzük a szükséges színpad, fény és hang technikát. Ételajánló oldalunkon számos fogást kínálunk, amelyek szabadtéri rendezvények alkalmával is megvalósíthatóak. Kiváló előadóművészek, zenekarok közreműködésével gondoskodunk a hangulatról. Az eseményt pedig akár tűzijátékkal koronázhatja meg, így téve teljessé a vendégek élményét!

KÉRJEN AJÁNLATOT

Extrém helyszínek

Meghökkentő, egyedi rendezvény ötlete van? Különleges rendezvényhelyszínt talált, de nem talál catering szolgáltatót, aki bevállalná a vendéglátást? Keressen bennünket! Segédkeztünk már romantikus lánykérésben a hegy tetején, távol mindentől, zsíros kenyér party-t tartottunk egy barlangban, bográcsversenyt vezényeltünk egy szárazföldről nem megközelíthető kis szigeten. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

KÉRJEN AJÁNLATOT
rendezvény, catering

rendezvény, catering